Tidigare i Vildhästen: 
 "Ska du hem till Lopez, Josefine?" Sandra ler retsamt och puffar mig i midjan.
 
 
"Ms Sorensson och Ms Fields, kan ni stanna ett tag?" Frågar Mrs Berkeley. Vi nickar, kollar på varandra och går fram till henne. "Det kommer komma en ny tjej till klassen, Bella Cole. Jag vill att ni ska hälsa henne välkommen och att ni kan visa henne runt. Kan ni göra det?" Frågar hon och tittar bedjande på oss. Av alla lärare som jag har i olika ämnen är nog Mrs Berkeley den jag kommit närmast. "Ja,visst." Säger jag. "När kommer hon?" Frågar Sandra. Mrs Berkeley jag upp några papper och läser igenom dom. "Jag trodde att Bella skulle komma på måndag, men hon kommer tydligen imorgon." Säger hon lite smått förvånat. "Ni tjejer borde gå hem, så ses vi imorgon." 
Jag och Sandra nickar och börjar gå mot parkeringen. "Vi missade bussen." Säger jag förtvivlat och ser mig omkring. "Kevin och Lucas är där, ska vi fråga om vi kan få skjuts?" Sandra pekar mot de två killarna med varsin moped och börjar gå mot dom. Jag stannar kvar, tittar lite ängsligt på dom och ropar på Sandra. "Jag hittar en annan lösning, jag vill inte... åka med dom helt enkelt." Säger jag och hon nickar och går till killarna. Jag vinkar åt henne när dom åker iväg och sätter mig på pingisbordet. "Hej." Säger en tyst röst bakom mig och jag vänder mig om. Där står en kille med mörkbrunt hår med slitna jeans och en mörkgrå t-shirt med en jeansjacka över. "Jag går i samma årkurs som dig, tror jag. Du går i 9B va?" Frågar han och ler ett litet leende. "Eh, ja. Jag heter Josefine." Han sätter sig bredvid mig. "Jag heter Simon." Säger han tyst och tittar in i mina ögon. "Trevligt att träffas Mr Simon." Skämtar jag och vi skrattar. "Hur kommer det sig att du sitter här ensam, efter skolan?"
Jag tittar in i hans bruna blänkande ögon. "Sandra, min bästa vän, åkte iväg med några killar som skulle skjutsa henne hem. Men jag..." Han avbryter mig. "Du ville inte åka med dom, varför?" Jag suckar och kollar mot motorvägen. "Jag vet inte." Han frågar ingenting mer och vi sitter tysta ett tag. "Kan jag få ditt nummer?"
Frågar han blygt. Jag nickar och tar upp mobilen. Efter vi fått varandras nummer kommer den sista bussen för idag och vi båda går på den. "Får jag sitta här?" frågar Simon med ett flin. "Ja, absolut." Svarar jag med ett hånfull ton. När jag ska gå av vid busshållsplatsen vid ranchen vinkar han och säger att vi ses imorgon. Jag vinkar tillbaka och går raka vägen till stallet. Jag möter Kate i stallgången. "Varför så sen? Jag fick göra dina sysslor!" Säger Kate anklagande. "Jag är ledsen, jag fastnade i skolan." Säger jag lite drömmande. "Oj, oj. Du rodnar, vem är han? Känner jag honom? Berätta allt!"